Кадър: България Он ЕърГолям инцидент е станал по време на сесия

...
Кадър: България Он ЕърГолям инцидент е станал по време на сесия
Коментари Харесай

Бой в местния парламент в Берковица, общински съветник е с комоцио в болница

Кадър: " България Он Еър "

Голям инцидент е станал по време на сесия на локалния парламент в български град. Бой, полиция и взаимни обвинявания между общински съветници и жители по време на постоянната сесия на местния парламент. Напрежението ескалира поради план на общината за ремонт емблематичния градски площад за над 1 милион лв..

Това информира .

Жителите на Берковица внесоха подписка срещу ремонта, само че мнението им бе взето единствено за сведение от локалната власт.

Спорът за ремонта на площада прерасна във физически конфликт по време на сесията на общинския съвет, откакто беше импортирана докладна за изцяло прекъсване на ремонта и преправяне на плана. Малко по-късно самостоятелният общински консултант бил атакуван от собствен някогашен съпартиец отвън залата.

" Удариха ме в главата. Един сътрудник, зле ми е ", разяснява общинският консултант Милован Панталеев.

Пребитият бе закаран в болница с комоцио, а побойникът отхвърли коментар.

" Не ми се разясняват сходни смешни обстановки ", сподели общинският консултант Пламен Илиев.

Спорът за ремонта стартира преди няколко месеца, когато емблематичният мрамор за туристическото градче е сменен с павета. Калин Статков - лидер на групата на Български земеделски народен съюз в ОБС-Берковица

" По документи те са 10 на 10 на 10, което ще рече, че са равни от всичките си страни ", показа лидерът на групата на Български земеделски народен съюз в ОБС-Берковица Калин Статков.

Но даже с нормално око се вижда, че това не е тъкмо по този начин.

Инициативен комитет събира близо 1000 подписа на поданици на града, които са срещу ремонта в този му тип. Властта обаче взема мнението на хората единствено за сведение и даже не изпраща подписката за информация в ГРАО, както е по закон, написа dunavmost.com.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР